Danyar Fish & Chips

Fish & Chips med linefanget fisk – Kvalitet helt naturligt

Det får du hos os

Danyar Fish & Chips er ”rigtig” Fish and Chips efter engelsk forbillede. Vi serverer et stort stykke fisk med rigtig batter (dvs. ikke raspet) sammen med store og smagfulde chips, der er stegt i rapsolie. Vi har engelsk tilbehør såsom Sarson’s malt eddike og Mushy Peas samt hjemmelavet Tartaresauce.

Danyar Fish & Chips er specielt kendt for

  • Vores fisk er 100 % økologisk
  • Vores fisk er linefanget
  • Vores batter er hjemmelavet
  • Vi laver vores Tartaresauce helt fra bunden
  • Vi får tilbehør direkte fra England

Rigtig Fish and Chips

Danyar Fish & Chips er ”rigtig” Fish and Chips efter engelsk forbillede. Her får du et stort stykke fisk med rigtig batter og store og smagfulde chips, der er stegt i rapsolie. Som tilbehør kan der bl.a. købes original Sarson’s malteddike, Mushy Peas og hjemmelavet Tataresauce.
Ejeren af Danyar Fish & Chips er af færøsk oprindelse og er vokset op med det meget populære engelske Fish & Chips-koncept på Færøerne. I Danmark har der dog altid manglet ”rigtig” Fish & Chips, hvorfor Danyar Fish & Chips-konceptet blev skabt. Danyar Fish & Chips har en stor kærlighed til og for kvalitets fisk. Her bruges kun linefanget fisk, som kommer direkte fra Færøerne.
Linefanget fisk er førsteklasses fisk, der er fanget på en ordentlig måde og som er med til at støtte små privatejede linebåde i lokalsamfundene på Færøerne. Fisken bliver fanget direkte ud fra den færøske kyst, således at de små linebåde hurtigt kan komme ind med fangsten, som herefter bliver forarbejdet med det samme.
Ud over Fish & Chips sælges her også glutenfri fiskefrikadeller samt fiskefileter lavet af færøsk kuller.

Information

Aalborg Street Food
The Lighthouse
Skudehavnsvej 35-37
9000 Aalborg

Åbningstider

Vi åbner igen fredag den 5. april!

Studierabat 10%

Ved fremvisning af gyldigt studiekort

Alt grafisk materiale er udarbejdet af Photographen. Designet er udarbejdet af PLICO
© Copyright 2017 Aalborg Street Food - The Lighthouse. All Rights Reserved.