Aalborg Street Food

Hvad er Aalborg Street Food?

Aalborg Street Food - The Lighthouse er et sted med højt til loftet og plads til alle. Her er maden i fokus og der er lagt vægt på så forskelligt mad som muligt, så der er mulighed for at komme hele verden rundt. Hos Aalborg Street Food er der skabt et rum hvor hele familien, alle vennerne og alle kollegaerne kan komme og få netop dét de ønsker at spise og samtidig sidde sammen omkring de mange langborde i det store uformelle rum. Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores lille by!

16 forskellige køkkener med mad fra hele verden

Hos Aalborg Street Food – The Lighthouse finder du 16 forskellige køkkener, som dagligt leverer et fantastisk håndværk, hvor den enkelte madoplevelse er i fokus. Her kan du finde alt fra asiatiske til skandinaviske retter, og alt sammen til helt acceptable priser. De mange Street Food køkkener tilbyder et alternativ til den industrifremstillede fastfood, som vi alle kender i dag. Målet med Aalborg Street Food er nemlig at levere gademad til overkommelige priser, men hvor kvaliteten og smagen er 100% i orden.

Hvad er formålet med Aalborg Street Food?

Hos Aalborg Street Food – The Lighthouse ønsker vi at skabe en oplevelse, hvor der er fokus på kvalitet og fællesskabsfølelse. Efter at du har shoppet rundt blandt de mange køkkenkoncepter, har du mulighed for at sætte dig til bords ved de mange langborde, side om side med andre besøgende. Aalborg Street Food vil skabe plads til alle, og tilbyder derfor både puslerum, handicapvenlige toiletter og loungeområde.

Så hvis aftensmaden bliver for uoverkommelig eller du trænger til en sjov og anderledes madoplevelse, så kig forbi Aalborg Street Food – The Lighthouse. Du finder os i den gamle møbelfabrik, Boform, på Skudehavnen i Vestbyen. Her er der plads til 540 spisende gæster og samtidigt tilbydes et fantastisk udendørsareal - helt ned til havnen.

Find os på Skudehavnen i Vestbyen
Vi har åbent alle ugens dage, og kan du ikke få nok – så følg os på Facebook eller Instagram. Vi glæder os til at se dig!

Information

Aalborg Street Food
The Lighthouse
Skudehavnsvej 35-37
9000 Aalborg

Åbningstider

Vi åbner igen fredag den 5. april!

Studierabat 10%

Ved fremvisning af gyldigt studiekort

Alt grafisk materiale er udarbejdet af Photographen. Designet er udarbejdet af PLICO
© Copyright 2017 Aalborg Street Food - The Lighthouse. All Rights Reserved.